Freelance SEO tekstschrijver

Jouw product of dienst maakt het verschil. Daar twijfel je niet aan. Ik ook niet. Dus dan gaan we dat jouw potentiële klanten toch gewoon vertellen? Ik schrijf tekst in opdracht. Als freelance tekstschrijver. Schakel je mij in als jouw freelance tekstschrijver, bijvoorbeeld voor jouw SEO teksten, dan maakt jouw product straks ook het verschil voor jouw klant. Eerst in je teksten, daarna in de praktijk.

Wil je weten of wij een match zijn? Laten we snel afspreken
voor een kennismaking. 

Relatiebouwer

Klanten bezoeken, offertes uitbrengen, opdrachten binnenslepen. Als accountmanager kwam ik in aanraking met alle facetten van het verkoopproces. Al snel werd ik me bewust van mijn kracht. Ik ben een relatiebouwer, iemand die contact zoekt met de mens achter de klant. Voor mij geen agressieve verkoop, niet leuren aan de deuren en vooral geen producten slijten die de klant helemaal niet nodig heeft. Natuurlijk, bij verkoop draait het om de omzet. Maar die omzet bereik je ook op een andere manier. Een manier die mij veel beter past en die op de lange termijn zelfs nóg meer oplevert. Een manier die ik nu volop toepas in mijn rol als tekstschrijver. Een klantrelatie opbouwen, focussen op het menselijke aspect en achterhalen wat de andere partij écht nodig heeft. Met als resultaat een grote glimlach op het gezicht. Bij mij, bij jou en bij jouw klanten. Succes verzekerd. 

Teksten schrijven met verkoopervaring

Ik ben freelance tekstschrijver. Ik doe dagelijks wat ik altijd al graag deed. Schrijven, schrijven en schrijven. En iedere dag weer profiteer ik daarbij van mijn uitgebreide verkoopervaring. Welk product of welke dienst je ook aanbiedt, het spel tussen verkoop en inkoop blijft in de basis hetzelfde. Ik weet waar inkopers op letten, ik ken de werkwijze van verkopers. Daar ergens tussenin komen ze elkaar tegen. En de vraag is of ze elkaar dan begroeten en weer doorlopen óf dat ze elkaar omhelzen en de deal sluiten. Met mijn kennis over het verkoopproces breng ik jou met mijn teksten in ieder geval een stuk dichterbij die deal. 

Van webtekst tot persbericht

Voor alles waarbij letters, woorden en zinnen een rol spelen, kun je mij inhuren. Tenminste, als het een online of offline uiting betreft waarmee jij je doelgroep wilt overtuigen. Van webteksten tot aan een persbericht en van een zakelijke blog tot aan brochureteksten.

Michel de Waard, Bureau Tekstwaarde