SEO teksten laten schrijven

Je bent ambitieus en geeft jouw omzet graag een boost. Met SEO-teksten investeer je in de groei van jouw bedrijf. Het aantal relevante bezoekers op je website neemt toe en je conversie schiet omhoog. Mits je de juiste zoekwoorden gebruikt, je begrijpt wat je klant écht nodig heeft en je de taal van je doelgroep spreekt. Hoe je dat doet? Door jouw SEO-teksten te laten schrijven door Bureau Tekstwaarde.

Wat zijn SEO-teksten?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Zoekmachine optimalisatie dus. SEO-teksten vergroten je online vindbaarheid en resulteren in een hogere conversie. Je optimaliseert jouw content voor de zoekmachines. Of het nu gaat om je nieuwsbrieven, webteksten of zakelijke blogs, jouw SEO-teksten bereiken je doelgroep snel. Potentiële klanten zien dat jij ze begrijpt, dat jij weet wat ze nodig hebben. Kwestie van vraag en aanbod. En het mooie is, je hoeft niet eens te gaan leuren aan de deuren om je klantenkring te vergroten. Met de juiste woorden en inhoud komen de klanten vanzelf bij jou terecht. Op basis van gerichte zoekwoorden op strategische plekken. Als je zelf al in beeld hebt op welke woorden jouw doelgroep online zoekt, dan gebruiken we die zoekwoorden voor jouw tekst. Heb je geen idee welke zoekwoorden belangrijk zijn? Geen nood, een zoekwoordenonderzoek van Bureau Tekstwaarde legt de basis voor krachtige SEO-teksten.

Het gaat om de inhoud

Zoekwoorden en SEO zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar denk nu niet dat je het beste resultaat haalt wanneer je de teksten volstopt met zoekwoorden. Jouw teksten worden pas echt SEO-proof als je de goede balans vindt tussen zoekwoorden en inhoud. Natuurlijk, SEO gaat verder dan alleen je tekst optimaliseren. Zo heeft linkbuilding invloed en helpt het als je website gebruiksvriendelijk en snel is. Maar vergeet de inhoud niet. Juist die inhoud zorgt voor de klik met je doelgroep. Vertel wie je bent, wat je doet en vooral waarmee je jouw klant helpt. Zet glasheldere teksten neer met interessante content. Door goede SEO-teksten te laten schrijven kom je pas echt goed in beeld. Je bent online vindbaar en je overtuigt (nieuwe) klanten. We gaan voor teksten die lekker weglezen. Creatieve, vlotte teksten waarin jij je profileert en die ook nog eens onder de aandacht komen bij jouw doelgroep. Je plukt al snel de vruchten van de nieuwe teksten. Je creëert vertrouwen met jouw verhaal.  

Meten is weten

Jouw SEO is niet klaar zodra de teksten online staan. Wat levert het je op? Krijg je daadwerkelijk meer bezoekers? En gaan die bezoekers uiteindelijk ook voor de klik? Jij gaat in ieder geval voor resultaat. En terecht. Jouw investering móet ook wat opleveren. Daarom maak ik jouw resultaat inzichtelijk. Met keiharde data waar je niet omheen kunt. Je ziet je Google-rankings, hoeveel bezoekers er op je site rondneuzen en wat deze bezoekers daar doen. Je ziet het effect van je nieuwe webteksten. De conversie zal op dag 1 echt nog niet verviervoudigen. Maar na verloop van tijd moet er wel iets gaan gebeuren. En dat zie je terug in de periodieke overzichten. Per maand, per kwartaal, per jaar.   

Klantervaringen

Ik wilde een professional mijn teksten laten schrijven. Om ze écht SEO-proof te maken. De webteksten van Michel zijn precies wat ik voor ogen had. Zakelijk, maar niet te afstandelijk.
Remco van Vondelen
Eigenaar, Remco van Vondelen Fotografie
Michel denkt mee met de klant en leeft zich in. Zijn teksten geven goed weer waar wij voor staan. Bezoekers van onze website weten snel waar ze aan toe zijn.
Marion de Pender
Marketing, Consolit

Waarom je investeert in jouw SEO-teksten

  • Je ontvangt meer relevante bezoekers
  • Je website is nóg gebruiksvriendelijker
  • Je vergroot je conversie
  • Je bespaart op advertentiekosten
  • Je creëert meer exposure
  • Je resultaat is meetbaar

Klanten vinden jou online

Laat je SEO-teksten schrijven en vergroot je klantenkring

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Voor de belangrijkste tips & tricks voor jouw online communicatie. En natuurlijk voor een kijkje in de keuken bij Bureau Tekstwaarde.