SEO teksten laten schrijven

  • Je website hoger in google
  • Meer relevante bezoekers
  • Hogere conversie

Waarom zou je SEO-teksten laten schrijven?

Waarom je SEO-teksten zou laten schrijven? Je vergroot je online vindbaarheid, krijgt steeds meer relevante bezoekers op je website en  zorgt voor heldere content. Met als resultaat dat je conversie omhoog schiet. Of het nu gaat om je nieuwsbrieven, webteksten of zakelijke blogs, jouw SEO-teksten bereiken je doelgroep snel. Potentiële klanten zien dat jij ze begrijpt, dat jij weet wat ze nodig hebben. Kwestie van vraag en aanbod. En het mooie is, je hoeft niet eens te gaan leuren aan de deuren om je klantenkring te vergroten. Jouw doelgroep komt vanzelf bij jou terecht.

webteksten schrijven seo - SEO teksten

Jouw SEO-teksten beginnen bij een zoekwoordenonderzoek

Met gerichte zoekwoorden op strategische plekken word je online gevonden. Als je zelf al in beeld hebt op welke woorden jouw doelgroep zoekt, dan gebruiken we die zoekwoorden voor jouw tekst. Heb je geen idee welke zoekwoorden belangrijk zijn? Geen nood, een zoekwoordenonderzoek van Bureau Tekstwaarde legt de basis voor krachtige SEO-teksten.

Ga voor vlotte SEO-teksten met relevante content

Jouw teksten worden pas echt SEO-proof als je de goede balans vindt tussen zoekwoorden en inhoud. Natuurlijk, SEO gaat verder dan alleen je tekst optimaliseren. Zo heeft linkbuilding invloed en helpt het als je website gebruiksvriendelijk en snel is. Maar vergeet de inhoud niet. Juist die inhoud zorgt voor de klik met je doelgroep. Vertel wie je bent, wat je doet en vooral waarmee je jouw klant helpt. Zet glasheldere teksten neer met interessante content. Door goede SEO-teksten te laten schrijven kom je pas echt goed in beeld. Je bent online vindbaar en je overtuigt (nieuwe) klanten. We gaan voor teksten die lekker weglezen. Creatieve, vlotte teksten waarin jij je profileert en die ook nog eens onder de aandacht komen bij jouw doelgroep. Je plukt al snel de vruchten van de nieuwe teksten. Je creëert vertrouwen met jouw verhaal.  

En hoe scoren jouw SEO-teksten dan eigenlijk?

Jouw SEO is niet klaar zodra de teksten online staan. Wat levert het je op? Krijg je daadwerkelijk meer bezoekers? En gaan die bezoekers uiteindelijk ook voor de klik? Jij gaat in ieder geval voor resultaat. En terecht. Jouw investering móet ook wat opleveren. Daarom maak ik jouw resultaat inzichtelijk. Met keiharde data waar je niet omheen kunt. Je ziet je Google-rankings, hoeveel bezoekers er op je site rondneuzen en wat deze bezoekers daar doen. Je ziet het effect van je nieuwe webteksten. De conversie zal op dag 1 echt nog niet verviervoudigen. Maar na verloop van tijd moet er wel iets gaan gebeuren. En dat zie je terug in de periodieke overzichten. Per maand, per kwartaal, per jaar.  

Wil je zelf je rankings checken? Gebruik professionele tools, zoals Rank Tracker van Link-assistant.com. 

Bureau Tekstwaarde focust vooral op de content. Voor de twee andere pijlers binnen SEO, linkbuilding en techniek, werk ik samen met gespecialiseerde bedrijven. Zo is De Zakelijke Website mijn partner voor webdesign.

Klantervaringen

Ik wilde een professional mijn teksten laten schrijven. Om ze écht SEO-proof te maken. De webteksten van Michel zijn precies wat ik voor ogen had. Zakelijk, maar niet te afstandelijk.
Remco van Vondelen
Eigenaar, Remco van Vondelen Fotografie
Michel denkt mee met de klant en leeft zich in. Zijn teksten geven goed weer waar wij voor staan. Bezoekers van onze website weten snel waar ze aan toe zijn.
Marion de Pender
Marketing, Consolit

Jouw voordelen als je je SEO-teksten zou laten schrijven

  • Meer relevante bezoekers
  • Een nóg gebruiksvriendelijkere website
  • Een hogere conversie
  • Minder advertentiekosten
  • Meer exposure
  • Het resultaat is meetbaar

Klanten vinden jou online

Laat je SEO-teksten schrijven en vergroot je klantenkring

Maandelijks tips ontvangen voor al jouw communicatie

Meld je je aan voor de nieuwsbrief van Bureau Tekstwaarde, dan vallen er elke maand tips en adviezen voor jouw online en offline communicatie in je digitale brievenbus.