SEO Teksten

Wil je meer relevante bezoekers op je website? Streef je naar een hogere conversie? SEO teksten zijn je investering meer dan waard. Natuurlijk, SEO gaat verder dan alleen je tekst optimaliseren. Zo heeft linkbuilding invloed en helpt het als je website gebruiksvriendelijk en snel is. Maar vergeet de inhoud niet. Vertel wie je bent, wat je doet en vooral waarmee je jouw klant helpt. Zet glasheldere teksten neer met interessante content voor jouw doelgroep. Hoe je in beeld komt bij die doelgroep? Door goede SEO teksten te laten schrijven waarmee je je online vindbaarheid optimaliseert en (nieuwe) klanten overtuigt.  

Benieuwd hoe jij nieuwe klanten binnenhaalt?

Zoekmachine optimalisatie

SEO staat voor Search Engine Optimization. SEO teksten vergroten je online vindbaarheid. Je optimaliseert jouw content voor de zoekmachines. Of het nu gaat om je webteksten of zakelijke blogs, jouw SEO teksten bereiken je doelgroep snel. Potentiële klanten zien dat jij ze begrijpt, dat jij weet wat ze nodig hebben. Kwestie van vraag en aanbod. Maar met de juiste woorden en inhoud hoef jij niet te gaan leuren met je product of dienst. De klanten komen vanzelf bij jou terecht. Op basis van gerichte zoekwoorden op strategische plekken. Als je zelf al in beeld hebt op welke woorden jouw doelgroep online zoekt, dan gebruiken we die zoekwoorden voor jouw tekst. Heb je geen idee welke zoekwoorden belangrijk zijn? Geen nood, een zoekwoordenonderzoek van Bureau Tekstwaarde legt de basis voor krachtige SEO teksten.

Het gaat om de inhoud

Zoekwoorden en SEO zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar denk nu niet dat je het beste resultaat haalt wanneer je de teksten volstopt met zoekwoorden. Jouw teksten worden pas echt SEO proof als je de goede balans vindt in zoekwoorden. We gaan voor een glasheldere tekst die lekker wegleest. Een creatieve, vlotte tekst waarin jij je profileert en die ook nog eens onder de aandacht komt bij jouw doelgroep.

Meten is weten

Jouw SEO is niet klaar zodra de teksten online staan. Wat levert het je op? Krijg je daadwerkelijk meer bezoekers? En gaan die bezoekers uiteindelijk ook voor de klik? Jij gaat in ieder geval voor resultaat. En terecht. Jouw investering móet ook wat opleveren. Daarom maak ik jouw resultaat inzichtelijk. Met keiharde data waar je niet omheen kunt. Je ziet je Google-rankings, hoeveel bezoekers er op je site rondneuzen en wat deze bezoekers daar doen. Je ziet het effect van je nieuwe webteksten. De conversie zal op dag 1 echt nog niet verviervoudigen. Maar na verloop van tijd moet er toch echt iets gaan gebeuren. En dat zie je terug in de periodieke overzichten. Per maand, per kwartaal, per jaar.   

Waarom je investeert in jouw SEO teksten

Meer verkeer op je website

Je bent in contact met je doelgroep

Je website is nóg gebruiksvriendelijker

Je bespaart op advertentiekosten

Resultaat is meetbaar

Meer exposure van jouw merk

De klanten bezoeken jou voortaan

Laat je SEO teksten schrijven en vergroot je klantenkring