Website teksten laten schrijven

 

Heb je een nieuwe website en wil je je teksten laten schrijven door een professional? Of wil je bestaande webteksten nieuw leven inblazen? Bureau Tekstwaarde zorgt ervoor dat jij scoort met online teksten.

Met rake webteksten overtuig je je klant

Je hebt vast een goede reden om voor jouw website de teksten te laten schrijven. Loopt je omzet terug of blijft de door jou verwachte groei uit? Je hebt alles op de rit en bent klaar voor nieuwe business. Jouw product lost het probleem van je potentiële klanten op. Maar weten ze dat wel? Zorg ervoor dat je ze niet alleen benadert en informeert, maar dat je ze vooral overtuigt. Dat ze niet meer om je heen kunnen. Bureau Tekstwaarde schrijft de teksten voor jouw website. Zodat jouw doelgroep je begrijpt én gelooft. Extra voordeel: je hoeft niet meer te gaan leuren, ze vinden jou vanzelf. Omdat jij kiest voor SEO-teksten.

Wat klanten zeggen over onze webteksten

"Ik wilde een professional mijn teksten laten schrijven. Om ze écht SEO-proof te maken. De webteksten van Michel zijn precies wat ik voor ogen had. Zakelijk, maar niet te afstandelijk"
Remco van Vondelen
Eigenaar RvV Fotografie
"De webteksten van Michel zijn helder en lezen erg prettig door het gebruik van korte zinnen. Iets wat ik ook meteen heb doorgevoerd in onze overige communicatie."
Marco Mes
Eigenaar De Zakelijke Website

Wat kost het als jij voor je website teksten wilt laten schrijven?

Laat je één webtekst schrijven of optimaliseer je gelijk je hele website? Voor ieder pakket geldt een andere prijs.

1 webtekst

195 per tekst
  • Met je webtekst bereik je je doelgroep.

2-5 webteksten

185 per tekst
  • Je laat zien wie je bent en zet je producten in de etalage.

5-10 webteksten

175 per tekst
  • Jouw online verhaal krijgt een metamorfose

Zij gingen je al voor...